AUDI A3 35 TDI S-TRONIC 150 kF
VITI: 10 / 2021 | KM: 160 435
•Shitje për Export.
•Mundësi financimi nga të gjitha bankat.
•Garancion për KM dhe jo-aksident.
Select Auto
Magj.Prishtinë-Mitrovicë,Shkabaj(afër Hib-Petrol).
📞 +383 45 107 170
📞 +383 45 103 333