BMW X1 xDrive20D - 190 kF
VITI: 09 / 2017 | KM: 166 000
•Shitje për Export.
•Mundësi financimi nga të gjitha bankat.
•Garancion për KM dhe jo-aksident.
Select Auto
Magj.Prishtinë-Mitrovicë,Shkabaj(afër Hib-Petrol).
📞 +383 45 107 170
📞 +383 45 103 333