• E hane - E shtune : 08::30 – 17:30
 • Magjistra Prishtine-Ferizaj pn
 • +383 48 311 133

Kalkulimi i Doganes per Vetura ne Kosove​

Kalkulimi i Doganes per Vetura ne Kosove

Ju ndihmojmë të gjeni saktësisht sa do të paguani në doganë kur importoni një makinë në Kosovë. Ky kalkulator është i përditësuar për vitin 2023 dhe ofron një vlerësim të saktë të akcizave dhe tarifave që duhet të paguani.

Si funksionon ky kalkulator?

 1. Futni të dhënat e makinës: Viti i prodhimit, lloji i karburantit dhe çmimi i blerjes janë disa nga të dhënat që mund t'i përdorni për të marrë një vlerësim të saktë.
 2. Shtypni 'Kalkulo': Pas futjes së të dhënave, kalkulatori do të përpunojë informacionin dhe do t'ju tregojë shumën e duhur që duhet të paguani.
 3. Merrni vlerësimin: Pas kalkulimit, do të shihni një vlerësim të detajuar të tarifave dhe akcizave për makinën tuaj.

Pse të përdorni kalkulatorin tonë?

 • Saktësi: Kalkulatori është i përditësuar për vitin 2023 dhe reflekton ndryshimet e fundit në ligj dhe tarifa.
 • Lehtësi në përdorim: Ndërfaqja është e thjeshtë dhe intuitive, e cila ju lejon të merrni vlerësime me lehtësi.
 • Informacion i plote: Jo vetëm që merrni një vlerësim të kalkulimit, por edhe informacion të hollësishëm mbi se si kalkulohet kjo shumë.

Kujdes! Kalkulatori është vetëm për një vlerësim të përafërt dhe mund të ketë ndryshime të vogla në vartësi të rasteve specifike. Për informacion më të hollësishëm, ju këshillojmë të kontaktoni doganën e Kosovës.

Veture e re
 • Akciza
  0
 • Tatimi ne import
  Vlera e vetures + 10%
  0
 • Vlera e TVSH
  (Vlera e vetures + Akciza + Tatimi ne Import) + 18%
  0
 • Dogana
  Akciza + Tatimi në import + TVSH
  0
 • Totali
  Vetura + Dogana
  0