• E hane - E shtune : 08::30 – 17:30
  • Magjistra Prishtine-Ferizaj pn
  • +383 48 311 133

Regjistro Automjetin

Momentalisht te gjitha listimet jane falas.

Fushat e shenjuara me * jane te domosdoshme.

Listing Item Details
Marka*
Modeli*
Tipi*
Gjendja*
Kilometrat
Karburanti
Motori
Viti
Transmisioni
Ngasja
Ngjyra
Ent. Ngjyra
Doganuar
Regjistrimi
Ent. Materiali
Qyteti
Registered
Select Your Listing Features
Funksionaliteti
Audio
Siguria
Uleset
Dritaret
Tjera
Enter Seller's notes
Select all the phrases that apply to your vehicle.
Apply
Upload photo

REKOMANDIMET & UDHEZIMET

Këtu mund të ngarkoni fotografitë e makinës tuaj. Lejohen deri në 5 fotografi. Për cilësi të mirë, sigurohuni që fotot të jenë të qarta dhe të paraqesin makinën nga përpara, prapa dhe nga anët.

Dimenzionet rekomandohen: 800 x 470 px ose më shume

Set Your Asking Price
Price* (€)

Vendosni cmimin ne menyre konkuruese.

Përcaktoni një çmim të arsyeshëm duke krahasuar automjetin tuaj me ato të të tregut. Merrni parasysh çmimin e tyre dhe sigurohuni që të jepni komente dhe fotografira të mira për të treguar pse automjeti juaj është i veçantë, sidomos nëse çmimi juaj është mbi mesataren.

Sign Up

Regjistro llogarine ne Autoplusi.com
Duke na dhënë numrin tuaj të telefonit, ju jeni ne dijeni dhe pranoni se ne (dhe/ose ofruesit tanë të shërbimeve) mund të ju kontaktojmë në numrin tuaj celular ose numrin tjetër të telefonit që ju përmirësoni, në qëllim të ju ofruar informacion shtesë ose oferta lidhur me shërbimet tona, dhe se në këtë mënyrë mund të përdorim shërbimet e telefonatave automatike.