Frigo Termoking ❄️ -20 grad celzius

 Fiat Ducato Maxi  Motor 2.3 2016

me dogan dhe Fature te rregullt 

Ka 3 Kompresora  me rrym dhe ne levizje

Full Servis si ne motor dhe ne frigo

info 044121651