NISSAN PATROL Y61GR RD28TI EXCECUTIVE

MOTORRI:2.8 TURBO INTERCOOLER

4X4 (2H, 4H, 4L) +DIFFLOCK

INTERIERI I LEKURES

ULESE ME NGROHJE, LEVIZJE ELEKTRIKE

PASQYRET ELEKTRIKE

7 ULESE

STABI ON/OFF MUNDESI DISKONEKTIMI TE STABILIZATOREVE

SHIBER ELEKTRIK

KOMPAS

KLIMA

GOMA TE REJA MICHELIN

VEREJTJE: XHIPI ESHTE ME NJE PRONAR NGA 00KM, GJITHCKA ESHTE FABRIKISHT NE GJENDJE FENOMENALE DHE CDO PAJISJE ESHTE EKSTRA NGA SERIA E PATROL Y61 MODELI EXCECUTIVE