AUTOTRADE - TOYOTA KOSOVA, VETURE E PERDORUR

NISSAN QASHQAI 1.6DIESEL 131KF AUTOMATIK 2018

I BLERE 00 DHE I MIRMBAJTUR ME RREGULL NE SERVIS TE AUTORIZUAR

NJE PRONAR

KONTAKTONI NE : +38349431643