OPEL CROSSLAND X ME VIT TE PRODHIMIT 2018, REGJISTRIMI I PARE NE 2019, I BLERE 00 DHE I MIRMBAJTUR VETEM NE SERVIS TE AUTORIZUAR. KM 85,000. POSEDON RADIO ME TOUCHSCREEN KAMERA, SENSORA,LANE ASSIST. VETURA ESHTE E GARANTUAR NE KM AKSIDENT 100% VETEM NJE PRONAR NGA 00. GJENDJA PERFEKTE