- AUTOTRADE SH.P.K, TOYOTA KOSOVA, VETURE ME GARANCION 10 VITE

TOYOTA BZ4X  4X4 FULL ELEKTRIK 204KF

NA VIZITONI NE SHOWROOM-IN TONE NE MAGJISTRALEN PRISHTINE-FERIZAJ DHE TA SHIQONI NGA AFER MODELIN E FUNDIT NGA TOYOTA.