TOYOTA COROLLA 1.8B+HIBRID VITI I PRODHITIMI 2019 ME 1 PRONAR NGA 00 

VETURA ESHTE E CERTEFIKUAR NGA TOYOTA DHE ESHTE ENDE NEN GARANCION TE PRODHUESIT

GJENDJA PERFEKTE

KM:99,985