Shitet vetura ne gjendje perfekte Posedon liber servisi te gjermanies prej ku edhe eshte importuar si dhe te kosoves me gjitha serviset e kryera Vetura posedon kilometra te garantuara me fatur te autorizuar nga Baki Automobile, pres bleres serioz sepae jemi privat dhe vetura eshte perfekte